Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diyadin Futbol Klübü Yahyalı Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar begaat een overtreding. Hocalar krijgt een gele kaart. Altınmeşe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çakıl met een snel genomen vrije trap. Tuna is nu in balbezit. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Özartunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diyadin Futbol Klübü - Yahyalı Spor Gücü 1:0

24e minuut.
Mir trapt de bal weg van het doel. Altınmeşe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Güleryüz de bal onder controle te krijgen. Tuna is nu in balbezit. Tuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Funda geeft een hoge lob. Inworp. Bolkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
İskit met een sublieme pass. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü passt de bal in één keer door. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümbüş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diyadin Futbol Klübü 59%, Yahyalı Spor Gücü 41%.
Diyadin Futbol Klübü - Yahyalı Spor Gücü 1:0

48e minuut.
Mardağ is nu in balbezit. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna onderschept slim de pass. Tuna schiet op doel. Özartunç bokst de bal weg.

51e minuut.
Altınmeşe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belözoğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Belözoğlu rent richting de bal. Mardağ onderschept slim de pass. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Cümbüş rent richting de bal. Cümbüş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diyadin Futbol Klübü - Yahyalı Spor Gücü 1:1

77e minuut.
Çakıl kopt de bal weg. Uşaklılar probeert de bal aan de voet te houden. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Öndertürk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belözoğlu onderschept slim de pass. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diyadin Futbol Klübü - Yahyalı Spor Gücü 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diyadin Futbol Klübü 46%, Yahyalı Spor Gücü 54%.
Diyadin Futbol Klübü - Yahyalı Spor Gücü 2:1