Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hizan Belediye Spor Akseki Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Aksaray passt de bal in één keer door. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksaray rent richting de bal. Güneşdoğan begaat een overtreding. Güneşdoğan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sütlü is nu in balbezit. Yakışmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü onderschept slim de pass. Çıkıkçı rent richting de bal. Çıkıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fakı geeft de bal voor. Hekimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekimhan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çıkıkçı de bal. Çıkıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fakı rent richting de bal. Yakışmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Çıkıkçı rent richting de bal. Sütlü is nu in balbezit. Hacivatoğlu met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hekimhan neemt de hoekschop. Klungelig pakt Karamurad de bal. Çıkıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çıkıkçı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sütlü rent richting de bal. Sütlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan passt de bal in één keer door. Fidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü onderschept slim de pass. Sütlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hizan Belediye Spor 66%, Akseki Gençler Gücü 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hizan Belediye Spor - Akseki Gençler Gücü 0:0

49e minuut.
Yürekli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü onderschept slim de pass. Sütlü probeert naar een medespeler te passen. Çıkıkçı rent richting de bal. Çıkıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fakı probeert naar een medespeler te passen. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan passt de bal zonder na te denken. Çıkıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çıkıkçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sütlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çıkıkçı is nu in balbezit. Sütlü rent richting de bal. Çıkıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çıkıkçı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hizan Belediye Spor 63%, Akseki Gençler Gücü 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hizan Belediye Spor - Akseki Gençler Gücü 0:0