Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yahyalı Spor Gücü Söğütlü Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Neşe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Güleryüz de bal onder controle te krijgen. Kafkaf is nu in balbezit. Kafkaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahyalı Spor Gücü - Söğütlü Spor Gücü 0:1

20e minuut.
Coşkun is nu in balbezit. Coşkun geeft een hoge lob. Güleryüz rent richting de bal. Kafkaf onderschept slim de pass. Kafkaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü verovert de bal door een tackle van achteren. Çukurköylü passt de bal met de wreef. Cümbüş rent richting de bal. Cümbüş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
İlter probeert naar een medespeler te passen. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümbüş schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Leventer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ is nu in balbezit. Leventer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leventer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahyalı Spor Gücü 61%, Söğütlü Spor Gücü 39%.
Yahyalı Spor Gücü - Söğütlü Spor Gücü 0:1

55e minuut.
Coşkun met een sublieme pass. Kafkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Leventer is nu in balbezit. Leventer draait met de bal, schiet en ... Özartunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahyalı Spor Gücü - Söğütlü Spor Gücü 0:2

68e minuut.
Karşıyaka probeert naar een medespeler te passen. Güleryüz is nu in balbezit. Leventer onderschept slim de pass. Kafkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Levend de bal onder controle te krijgen. İlter bereikt de bal nog maar net als eerste. İlter passt de bal in één keer door. Kafkaf rent richting de bal. Kafkaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü passt de bal in één keer door. Balıkçı is nu in balbezit. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümbüş haalt uit met een fantastische trap. Tokgözlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahyalı Spor Gücü 45%, Söğütlü Spor Gücü 55%.
Yahyalı Spor Gücü - Söğütlü Spor Gücü 0:2