Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Küçükçekmece Spor Gücü Hizan Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Yakışmaz geeft een lange en hoge pass. İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör rent richting de bal. Hoşgör haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aksaray onderschept slim de pass. Aksaray geeft een hoge lob. İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Kuzey trapt de bal weg. Yakışmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Küçükçekmece Spor Gücü - Hizan Belediye Spor 0:1

12e minuut.
Güneyli is nu in balbezit. Güneyli passt de bal met de wreef. Kiremitçi is nu in balbezit. Körler is nu in balbezit. Körler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yürekli verovert de bal door een tackle van achteren. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz rent richting de bal. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Nazyapmaz schiet op doel. Kuzey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fidan geeft een hoge lob. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir speelt de bal door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alatlı onderschept slim de pass. Alatlı speelt de bal door. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiremitçi onderschept slim de pass. Kiremitçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Küçükçekmece Spor Gücü 55%, Hizan Belediye Spor 45%.
Küçükçekmece Spor Gücü - Hizan Belediye Spor 0:1

46e minuut.
Aksaray heeft problemen om de bal te vangen. Aksaray passt de bal in één keer door. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler heeft problemen om de bal te vangen. Körler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aksaray geeft de bal voor. İğdeci kopt de bal weg. Klungelig pakt Alatlı de bal. Hoşgör is nu in balbezit. Hoşgör haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Küçükçekmece Spor Gücü 40%, Hizan Belediye Spor 60%.
Küçükçekmece Spor Gücü - Hizan Belediye Spor 0:1