Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süleymanpaşa F.K. Yahyalı Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Çelik rent richting de bal. Güleryüz onderschept slim de pass. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen schiet op doel. Öndertürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özartunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Mardağ rent richting de bal. Mardağ geeft een lange en hoge pass. Varna met een sublieme pass. Çelik heeft problemen om de bal te vangen. Çelik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yiğittürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık geeft een hoge lob. Çelik is nu in balbezit. Çelik haalt uit met een fantastische trap. Özartunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Çukurköylü onderschept slim de pass. Varna is nu in balbezit. Cümbüş rent richting de bal. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Bolkar met de inworp. Sirmen rent richting de bal. Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Hocalar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karadam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolkar met de inworp. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süleymanpaşa F.K. 44%, Yahyalı Spor Gücü 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Süleymanpaşa F.K. - Yahyalı Spor Gücü 0:0

60e minuut.
Fındık met een snelle inworp. Yiğittürk rent richting de bal. Çukurköylü begaat een overtreding. Çukurköylü krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çulcu met een snelle inworp. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Uras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öndertürk heeft problemen om de bal te vangen. Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcu haalt uit met een fantastische trap. Özartunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süleymanpaşa F.K. - Yahyalı Spor Gücü 1:0

89e minuut.
Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık geeft een lange en hoge pass. Çelik rent richting de bal. Çelik draait met de bal, schiet en ... Özartunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süleymanpaşa F.K. - Yahyalı Spor Gücü 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süleymanpaşa F.K. 34%, Yahyalı Spor Gücü 66%.
Süleymanpaşa F.K. - Yahyalı Spor Gücü 2:0