Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rafa silva TrabzonGençlik
Attack Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Mersin passt de bal in één keer door. Daar is Tuğracıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sıhhiyeli speelt de bal door. Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rafa silva - TrabzonGençlik 0:1

20e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprakkale rent richting de bal. Toprakkale geeft een hoge lob. Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Koçyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konyalı. Konyalı krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Koçyiğit rent richting de bal. Sıhhiyeli onderschept slim de pass. Sıhhiyeli probeert naar een medespeler te passen. Başakşehir is nu in balbezit. Başakşehir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yemyeşil krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Babacan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babacan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mersin de bal. Boray is nu in balbezit. Boray haalt uit met een fantastische trap. Şakır probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rafa silva - TrabzonGençlik 1:1

38e minuut.
Vurduk speelt de bal door. Boray bereikt de bal nog maar net als eerste. Şakır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boray raakt geblesseerd tijdens het duel. Kütükçü komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kütükçü rent richting de bal. Boray is nu in balbezit. Mansur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mansur moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mansur schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Boray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babacan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rafa silva - TrabzonGençlik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rafa silva 51%, TrabzonGençlik 49%.
Rafa silva - TrabzonGençlik 2:1

48e minuut.
Yalınsoy probeert naar een medespeler te passen. Kütükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütükçü probeert naar een medespeler te passen. Boray bereikt de bal nog maar net als eerste. Boray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rafa silva - TrabzonGençlik 3:1

59e minuut.
Vurduk met een sublieme pass. Yalınsoy rent richting de bal. Yalınsoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Koçyiğit de bal. Koçyiğit geeft de bal voor. Paal!

61e minuut.
Mardin is nu in balbezit. Mardin geeft een hoge lob. Vurduk met een sublieme pass. Kütükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütükçü passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kütükçü geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mersin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rafa silva - TrabzonGençlik 4:1

72e minuut.
Koçyiğit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konyalı de bal. Vurduk maakt een afschuwelijke overtreding. Vurduk krijgt een gele kaart. Konyalı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Konyalı kan niet meer verder spelen. Nevşehirlioğlu komt het veld opgelopen. Toprakkale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Nevşehirlioğlu met een sublieme pass. Söğütçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Söğütçü speelt de bal door. Başakşehir is nu in balbezit. Başakşehir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rafa silva 42%, TrabzonGençlik 58%.
Rafa silva - TrabzonGençlik 4:1