Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shokaner Fc Şimşekler Fk
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Karaman met een sublieme pass. Azim is nu in balbezit. Azim passt de bal met de wreef. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 1:0

17e minuut.
Burkay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenekeci is nu in balbezit. Şanlıurfalıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şanlıurfalıoğlu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Karagülle rent richting de bal. Hayyam onderschept slim de pass. Hayyam passt de bal in één keer door. Azim heeft problemen om de bal te vangen. Azim schiet op doel. Aşıkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam draait met de bal, schiet en ... Aşıkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 2:0

23e minuut.
Karagülle onderschept slim de pass. Karagülle geeft de bal voor. Uyanık is nu in balbezit. Sarı is nu in balbezit. Sarı haalt uit met een fantastische trap. Uluçınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uslu heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Elazığlıoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 2:1

25e minuut.
Asilkurt passt de bal in één keer door. Azim is nu in balbezit. Burkay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azim raakt geblesseerd tijdens het duel. Tenekeci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karagülle bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim onderschept slim de pass. Azim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 3:1

27e minuut.
Azim is nu in balbezit. Asiltürk probeert naar een medespeler te passen. Karagülle heeft problemen om de bal te vangen. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 4:1

32e minuut.
Elazığlıoğlu onderschept slim de pass. Elazığlıoğlu geeft de bal voor. Asilkurt rent richting de bal. Aktürk verovert de bal door een tackle van achteren. Aktürk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hayyam kopt de bal weg. Azim kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asiltürk. Azim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hayyam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tınaz met een snelle inworp. Orkun rent richting de bal. Hayyam verovert de bal door een tackle van achteren. Hayyam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner Fc 46%, Şimşekler Fk 54%.
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 4:1

51e minuut.
Tenekeci geeft een hoge lob. Aktürk heeft problemen om de bal te vangen. Aktürk passt de bal met de wreef. Azim is nu in balbezit. Azim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk onderschept slim de pass. Aktürk passt de bal met de wreef. Azim rent richting de bal. Azim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 5:1

56e minuut.
Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci is nu in balbezit. Uyanık onderschept slim de pass. Şanlıurfalıoğlu rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alkan is nu in balbezit. Hayyam rent richting de bal. Sarı begaat een overtreding. Sarı krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim passt de bal zonder na te denken. Hayyam rent richting de bal. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim draait met de bal, schiet en ... Aşıkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner Fc 40%, Şimşekler Fk 60%.
Shokaner Fc - Şimşekler Fk 5:1