Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrabzonGençlik Shokaner Fc
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Başakşehir passt de bal in één keer door. Alkan is nu in balbezit. Konyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı schiet op doel. Uluçınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Başakşehir is nu in balbezit. Başakşehir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrabzonGençlik - Shokaner Fc 1:0

19e minuut.
Konyalı is nu in balbezit. Hayyam verovert de bal door een tackle van achteren. Hayyam speelt de bal door. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alkan met een sublieme pass. Daar is Hayyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayyam passt de bal met de wreef. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TrabzonGençlik - Shokaner Fc 1:1

35e minuut.
Sıhhiyeli onderschept slim de pass. Sıhhiyeli passt de bal met de wreef. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir verovert de bal door een tackle van achteren. Başakşehir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Yoğurtçu trapt de bal weg. Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci passt de bal in één keer door. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrabzonGençlik 54%, Shokaner Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TrabzonGençlik - Shokaner Fc 1:1

56e minuut.
Konyalı probeert naar een medespeler te passen. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Başakşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrabzonGençlik - Shokaner Fc 2:1

66e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil passt de bal in één keer door. Başakşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Başakşehir heeft problemen om de bal te vangen. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir verovert de bal door een tackle van achteren. Başakşehir haalt uit met een fantastische trap. Uluçınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Klungelig pakt Uslu de bal. Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir draait met de bal, schiet en ... Uluçınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Elazığlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. Uluçınar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrabzonGençlik 32%, Shokaner Fc 68%.
TrabzonGençlik - Shokaner Fc 2:1