Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şimşekler Fk Sinop Birlik
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Osmaniyeli passt de bal zonder na te denken. Delikadir rent richting de bal. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. Paal! Şanlıurfalıoğlu rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Delikadir geeft de bal voor. Inworp. Pozantı met een snelle inworp. Şanlıurfalıoğlu rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Şanlıurfalıoğlu de bal. Karagözoğulları probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli rent richting de bal. Sahilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şimşekler Fk - Sinop Birlik 0:1

37e minuut.
Pozantı verovert de bal door een tackle van achteren. Sahilli begaat een overtreding. Pozantı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burkay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık schiet op doel. Amca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şimşekler Fk 51%, Sinop Birlik 49%.
Şimşekler Fk - Sinop Birlik 0:1

60e minuut.
Karael is nu in balbezit. Karael speelt de bal door. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Sahilli is nu in balbezit. Sahilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Orkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karael verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli rent richting de bal. Sahilli schiet op doel. Aşıkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sahilli probeert naar een medespeler te passen. Orduluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduluoğlu speelt de bal door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karael heeft problemen om de bal te vangen. Karael met een sublieme pass. Asiltürk rent richting de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek schiet op doel. Aşıkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Orkun passt de bal zonder na te denken. Pozantı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orduluoğlu. Orduluoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şimşekler Fk 55%, Sinop Birlik 45%.
Şimşekler Fk - Sinop Birlik 0:1