Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haydar BelediyeSpor TrabzonGençlik
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sıhhiyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıhhiyeli geeft een hoge lob. Söğütçü kopt de bal weg. Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyalı is nu in balbezit. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin rent richting de bal. Körşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Konyalı rent richting de bal. Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Konyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Konyalı probeert naar een medespeler te passen. Başakşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışan onderschept slim de pass. Yakışan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haydar BelediyeSpor 55%, TrabzonGençlik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haydar BelediyeSpor - TrabzonGençlik 0:0

46e minuut.
Köylüoğlu kopt de bal weg. Konyalı rent richting de bal. Adiloğlu is nu in balbezit. Konyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Konyalı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Davulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soyuer. Davulcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davulcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özenmiş heeft problemen om de bal te vangen. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil geeft een hoge lob. Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir haalt uit met een fantastische trap. Çekin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Söğütçü rent richting de bal. Söğütçü geeft de bal voor. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Çekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haydar BelediyeSpor - TrabzonGençlik 0:1

78e minuut.
Konyalı rent richting de bal. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu passt de bal zonder na te denken. Körşahin is nu in balbezit. Körşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haydar BelediyeSpor 62%, TrabzonGençlik 38%.
Haydar BelediyeSpor - TrabzonGençlik 0:1