Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shokaner Fc Yahyalı Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Tenekeci passt de bal met de wreef. Mardağ is nu in balbezit. Cümbüş rent richting de bal. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Yahyalı Spor Gücü 0:1

13e minuut.
Hayyam verovert de bal door een tackle van achteren. Hayyam passt de bal zonder na te denken. Azim is nu in balbezit. Azim schiet op doel. Öndertürk probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tenekeci passt de bal met de wreef. Daar is Orak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orak geeft een lange en hoge pass. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Güleryüz geeft een lange en hoge pass. Tenekeci is nu in balbezit. Yakut begaat een overtreding. Yakut krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümbüş is nu in balbezit. Tınaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cümbüş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakut komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Mardağ passt de bal in één keer door. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan onderschept slim de pass. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Uluçınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner Fc 50%, Yahyalı Spor Gücü 50%.
Shokaner Fc - Yahyalı Spor Gücü 0:1

47e minuut.
Mardağ passt de bal met de wreef. Çınarcık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarcık geeft een hoge lob. Bolkar rent richting de bal. Bolkar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Alkan is nu in balbezit. Çınarcık onderschept slim de pass. Çınarcık passt de bal met de wreef. Cümbüş is nu in balbezit. Cümbüş draait met de bal, schiet en ... Uluçınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Alkan rent richting de bal. Cümbüş onderschept slim de pass. Cümbüş speelt de bal door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner Fc - Yahyalı Spor Gücü 0:2

63e minuut.
Hayyam speelt de bal door. Azim is nu in balbezit. Yakut maakt een afschuwelijke overtreding. Yakut krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Karaman rent richting de bal. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar met een sublieme pass. Bolkar is nu in balbezit. Bolkar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner Fc 59%, Yahyalı Spor Gücü 41%.
Shokaner Fc - Yahyalı Spor Gücü 0:2