Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rafa silva GaziantepFK
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Başakşehir geeft de bal voor. Tanağartan rent richting de bal. Tanağartan probeert naar een medespeler te passen. Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kütükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir begaat een overtreding. Kütükçü raakt geblesseerd tijdens het duel. Babacan met een snel genomen vrije trap. Yalınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalınsoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşoğlu is nu in balbezit. Vurduk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vurduk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rafa silva 60%, GaziantepFK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rafa silva - GaziantepFK 0:0

59e minuut.
Ateşli probeert naar een medespeler te passen. Yalınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sezer krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Burdur met een sublieme pass. Vurduk is nu in balbezit. Burdur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burdur krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vurduk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babacan met een snel genomen vrije trap. Boray is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Komiser ... Strafschop! Boray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vurduk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Silahtaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Burdur passt de bal zonder na te denken. Hacıbektaşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Köroğlu rent richting de bal. Ateşli rent richting de bal. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rafa silva - GaziantepFK 0:1

76e minuut.
Şehitarslan speelt de bal door. Burdur kopt de bal weg. Mardin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Mersin is nu in balbezit. Mersin geeft de bal voor. Komiser controleert de bal met de borst. Boray bereikt de bal nog maar net als eerste. Boray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Burdur rent richting de bal. Babacan rent richting de bal. Burdur rent richting de bal. Babacan is nu in balbezit. Babacan passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rafa silva 45%, GaziantepFK 55%.
Rafa silva - GaziantepFK 0:1