Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beylikdüzü 2011 sk Şimşekler Fk
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten adequate
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Korkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Uzsoy probeert naar een medespeler te passen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

4e minuut.
Sarı rent richting de bal. Sarı geeft de bal voor. Denizlililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıurfalıoğlu onderschept slim de pass. Şanlıurfalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yetim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert İnce de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 0:1

12e minuut.
Korkmaz met een snelle inworp. Aydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydın probeert naar een medespeler te passen. Kızıldemir rent richting de bal. Kızıldemir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarı met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Aydın de bal onder controle te krijgen. Şanlıurfalıoğlu rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 0:2

21e minuut.
Pozantı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aydın rent richting de bal. Şanlıurfalıoğlu onderschept slim de pass. Şanlıurfalıoğlu geeft een hoge lob. Sarı kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Orkun de bal. Aydın kopt de bal weg. Kızıldemir heeft problemen om de bal te vangen. Babayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 1:2

30e minuut.
Korkmaz passt de bal zonder na te denken. Aydın probeert naar een medespeler te passen. Zalluhoğlu met een sublieme pass. Daar is Kızıldemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızıldemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sarılar rent richting de bal. Sarılar geeft een hoge lob. Şanlıurfalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uyanık rent richting de bal. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 1:3

35e minuut.
Kızıldemir passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pozantı met de inworp. Klungelig pakt Şanlıurfalıoğlu de bal. Şanlıurfalıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zalluhoğlu rent richting de bal. Burkay onderschept slim de pass. Burkay speelt de bal door. Uyanık heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü 2011 sk 59%, Şimşekler Fk 41%.
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 1:3

65e minuut.
Karagülle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarılar met de inworp. Babayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay geeft een hoge lob. İnce probeert de bal aan de voet te houden. Babayalı rent richting de bal. Babayalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü 2011 sk 42%, Şimşekler Fk 58%.
Beylikdüzü 2011 sk - Şimşekler Fk 1:3