Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinop Birlik Tarih Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Yürekli is nu in balbezit. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli passt de bal in één keer door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Hilal bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhanelioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Yüreklitürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yüreklitürk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gökmen rent richting de bal. Eskişehir verovert de bal door een tackle van achteren. Eskişehir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinop Birlik - Tarih Gücü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinop Birlik 53%, Tarih Gücü 47%.
Sinop Birlik - Tarih Gücü 0:1

60e minuut.
Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhanelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhanelioğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hilal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Sakallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çaycıoğlu geeft de bal voor. Gümüşhanelioğlu rent richting de bal. Gümüşhanelioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sahilli onderschept slim de pass. Sahilli met een sublieme pass. Oktay rent richting de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karagözoğulları is nu in balbezit. Karagözoğulları passt de bal met de wreef. Çaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gümüşhanelioğlu de bal. Gümüşhanelioğlu geeft een hoge lob. Hilal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gökmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabük verovert de bal door een tackle van achteren. Karabük passt de bal zonder na te denken. Eskişehir is nu in balbezit. Eskişehir draait met de bal, schiet en ... Amca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinop Birlik 53%, Tarih Gücü 47%.
Sinop Birlik - Tarih Gücü 0:1