Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavuzeli İdman Yurdu Honaz Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Amasyalı geeft een lange en hoge pass. Diyarbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakır met een sublieme pass. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Temmuz is nu in balbezit. Diyarbakır begaat een overtreding. Temmuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaziantepliler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıbrıslıoğlu draait met de bal, schiet en ... Gümüş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gaziantepliler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kütükçü met een snelle inworp. Diyarbakır is nu in balbezit. Diyarbakır geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavuzeli İdman Yurdu - Honaz Belediye Spor 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kütükçü is nu in balbezit. Kütükçü geeft een lange en hoge pass. Adıtemiz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yengeç geeft een hoge lob. Gaziantepliler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alasya de bal onder controle te krijgen. Diyarbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kandemir trapt de bal weg van het doel. Metin kopt de bal weg. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavuzeli İdman Yurdu - Honaz Belediye Spor 0:2

36e minuut.
Ağadan speelt de bal door. Gaziantepliler is nu in balbezit. Met opzet legt Kütükçü zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kütükçü moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kütükçü schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan probeert naar een medespeler te passen. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük is nu in balbezit. Küçük schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavuzeli İdman Yurdu 63%, Honaz Belediye Spor 37%.
Yavuzeli İdman Yurdu - Honaz Belediye Spor 0:2

51e minuut.
Metin speelt de bal door. Amasyalı rent richting de bal. Hayyam geeft een hoge lob. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gümüş trapt de bal weg. Adıtemiz geeft een hoge lob. Alasya kopt de bal weg. Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Adıtemiz de bal onder controle te krijgen. Diyarbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan begaat een overtreding. Ağadan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kandemir trapt de bal weg. Metin kopt de bal weg. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz haalt uit met een fantastische trap. Kandemir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavuzeli İdman Yurdu 60%, Honaz Belediye Spor 40%.
Yavuzeli İdman Yurdu - Honaz Belediye Spor 0:2