Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fener Spor Kulübü şampiyon66
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bayburtlular geeft een lange en hoge pass. Ergüneş kopt de bal weg. Daar is Altaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınkurt is nu in balbezit. Altınkurt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Timsahlar verovert de bal door een tackle van achteren. Timsahlar passt de bal zonder na te denken. Altaner geeft de bal voor. Sevginoğlu rent richting de bal. Sevginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pancar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Devrimşen de bal. Devrimşen probeert naar een medespeler te passen. Altınkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - şampiyon66 0:1

31e minuut.
Altınkurt kopt de bal weg. Devrimşen rent richting de bal. Devrimşen probeert naar een medespeler te passen. Altınkurt rent richting de bal. Altınkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ergüneş geeft de bal voor. Çankırılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Altınkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınkurt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oltay speelt de bal door. Tunasoy heeft problemen om de bal te vangen. Oltay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunasoy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Bayburtlular geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiralmaz met een snelle inworp. Ergili is nu in balbezit. Ergili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fener Spor Kulübü 53%, şampiyon66 47%.
Fener Spor Kulübü - şampiyon66 0:1

57e minuut.
Altınkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen is nu in balbezit. Timsahlar verovert de bal door een tackle van achteren. Altınkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Altınkurt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Devrimşen rent richting de bal. Devrimşen passt de bal met de wreef. Zarifel is nu in balbezit. Altınkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Altınkurt haalt uit met een fantastische trap. Özbey bokst de bal weg.

80e minuut.
Devrimşen kopt de bal weg. Erdener is nu in balbezit. Altınkurt is nu in balbezit. Altınkurt schiet op doel. Özbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fener Spor Kulübü - şampiyon66 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fener Spor Kulübü 40%, şampiyon66 60%.
Fener Spor Kulübü - şampiyon66 0:2