Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeşiktaşA.Ş Fernebahçe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Çukurova probeert naar een medespeler te passen. Parlak rent richting de bal. Özlem verovert de bal door een tackle van achteren. Feke verovert de bal door een tackle van achteren. Feke haalt uit met een fantastische trap. Candoğan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Karaoğuz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Çetin de bal onder controle te krijgen. Ergili rent richting de bal. Ergili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BeşiktaşA.Ş - Fernebahçe 0:1

40e minuut.
Çelebi met een snelle inworp. Aktaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaloğlu. Kaloğlu krijgt een gele kaart. Aktaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Aktaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hilalsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergili rent richting de bal. Ergili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Feke passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı probeert naar een medespeler te passen. Parlak is nu in balbezit. Parlak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Doeltrap. Candoğan met een harde bal richting middenveld. Diyadin kopt de bal weg. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşA.Ş 50%, Fernebahçe 50%.
BeşiktaşA.Ş - Fernebahçe 0:1

49e minuut.
Çukurova is nu in balbezit. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş met een sublieme pass. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş is nu in balbezit. Ergili rent richting de bal. Ergili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Feke kopt de bal weg. Zırhçıbaşı heeft problemen om de bal te vangen. Zırhçıbaşı met een sublieme pass. Feke is nu in balbezit. Feke schiet op doel. Candoğan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BeşiktaşA.Ş - Fernebahçe 1:1

75e minuut.
Çelebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aktaş rent richting de bal. Aktaş speelt de bal door. Ergili rent richting de bal. Ergili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal rent richting de bal. Feke verovert de bal door een tackle van achteren. Feke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşA.Ş 53%, Fernebahçe 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeşiktaşA.Ş - Fernebahçe 1:1