Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çamoluk F.K. Pertek Tayyipspor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur passt de bal zonder na te denken. Pancar rent richting de bal. Pancar haalt uit met een fantastische trap. Orkun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Çamoluk F.K. - Pertek Tayyipspor 1:0

10e minuut.
Sümerli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Merdivenci de bal onder controle te krijgen. Etyemez rent richting de bal. Etyemez draait met de bal, schiet en ... Mardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çamoluk F.K. - Pertek Tayyipspor 1:1

15e minuut.
Bölgen rent richting de bal. Belözoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Belözoğlu passt de bal in één keer door. Etyemez rent richting de bal. Etyemez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Körler geeft een lange en hoge pass. Ötmez kopt de bal weg. Daar is Munzur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belözoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çamoluk F.K. 59%, Pertek Tayyipspor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çamoluk F.K. - Pertek Tayyipspor 1:1

54e minuut.
Köfteci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur passt de bal met de wreef. Etyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Etyemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Köfteci passt de bal met de wreef. Munzur heeft problemen om de bal te vangen. Munzur passt de bal met de wreef. Etyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Etyemez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Munzur passt de bal in één keer door. Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli passt de bal zonder na te denken. Belözoğlu is nu in balbezit. Belözoğlu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Köfteci verovert de bal door een tackle van achteren. Köfteci passt de bal met de wreef. Kolonyacıoğlu rent richting de bal. Pancar rent richting de bal. Pancar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çamoluk F.K. - Pertek Tayyipspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çamoluk F.K. 39%, Pertek Tayyipspor 61%.
Çamoluk F.K. - Pertek Tayyipspor 2:1