Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeşiktaşA.Ş Nachu FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kaloğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azizoğlu komt het veld opgelopen. Zırhçıbaşı met een snelle inworp. Feke rent richting de bal. Özdeğirmenci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feke legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Özdeğirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeğirmenci is nu in balbezit. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BeşiktaşA.Ş - Nachu FC 0:1

32e minuut.
Tuncelili is nu in balbezit. Zırhçıbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeğirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Feke is nu in balbezit. Feke passt de bal in één keer door. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak haalt uit met een fantastische trap. Hepkon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BeşiktaşA.Ş - Nachu FC 1:1

38e minuut.
Özdeğirmenci is nu in balbezit. Feke onderschept slim de pass. Feke probeert naar een medespeler te passen. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşA.Ş 51%, Nachu FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeşiktaşA.Ş - Nachu FC 1:1

58e minuut.
Bölen trapt de bal weg. Daar is Özdeğirmenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlak is nu in balbezit. Parlak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Davulcu de bal onder controle te krijgen. Hepkon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Işıklar geeft de bal voor. Alacakaranlık met een sublieme pass. Karagülle kopt de bal weg. Doğramacı is nu in balbezit. Doğramacı draait met de bal, schiet en ... Alacakaranlık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

70e minuut.
Çukurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemişçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemişçi met een sublieme pass. Parlak rent richting de bal. Parlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşA.Ş 47%, Nachu FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeşiktaşA.Ş - Nachu FC 1:1