Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 14
  • Stadion: Efe Spor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1667
Efe Spor Bot team
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilginoğlu met een snelle inworp. Karcılı rent richting de bal. Saban is nu in balbezit. Saban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Karcılı probeert naar een medespeler te passen. Saban geeft een hoge lob. Bilginoğlu kopt de bal weg. Hacılar is nu in balbezit. Hacılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kahramanmaraş geeft een hoge lob. Hacılar rent richting de bal. Havan is nu in balbezit. Hacılar is nu in balbezit. Hacılar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Urtekin geeft een hoge lob. Bilginoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İtici. İtici krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Barbarosoğlu is nu in balbezit. Valibeyoğlu onderschept slim de pass. Özbakır verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakır geeft een hoge lob. Barbarosoğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Saban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş passt de bal in één keer door. Mayalı rent richting de bal. Mayalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Urtekin passt de bal met de wreef. Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Saban probeert naar een medespeler te passen. Hacılar is nu in balbezit. Hacılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efe Spor 56%, Bot team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Efe Spor - Bot team 0:0

62e minuut.
Özbakır rent richting de bal. Özbakır geeft een lange en hoge pass. Övülen is nu in balbezit. Mayalı onderschept slim de pass. Mayalı draait met de bal, schiet en ... Başkomiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
Kahramanmaraş geeft de bal voor. İtici kopt de bal weg. Hacılar rent richting de bal. Havan is nu in balbezit. Havan draait met de bal, schiet en ... Dokuztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Saban probeert naar een medespeler te passen. Daar is İtici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efe Spor - Bot team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efe Spor 60%, Bot team 40%.
Efe Spor - Bot team 0:1