Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çıtır FC GaziKale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Oktay is nu in balbezit. Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey passt de bal zonder na te denken. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Cindoruk met een snelle inworp. Daar is Oktay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oktay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Üzer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alacabey passt de bal in één keer door. Zaferalan is nu in balbezit. Met opzet legt Dalan zijn tegenspeler op de grond. Dalan krijgt een gele kaart. Zaferalan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaferalan met een snel genomen vrije trap. Öğretmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim rent richting de bal. Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Alacabey rent richting de bal. Alacabey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - GaziKale 0:1

26e minuut.
Inworp. Köse met een snelle inworp. Cindoruk met een sublieme pass. Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Karael heeft problemen om de bal te vangen. Cindoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cindoruk speelt de bal door. Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 59%, GaziKale 41%.
Çıtır FC - GaziKale 0:1

46e minuut.
Oktay probeert de bal aan de voet te houden. Dalan is nu in balbezit. Alacabey onderschept slim de pass. Alacabey draait met de bal, schiet en ... Öğretmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - GaziKale 0:2

51e minuut.
Yirmidokuzekim rent richting de bal. Yirmidokuzekim passt de bal in één keer door. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - GaziKale 0:3

55e minuut.
Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aşkın probeert naar een medespeler te passen. Oktay rent richting de bal. Oktay speelt de bal door. Üzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - GaziKale 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 58%, GaziKale 42%.
Çıtır FC - GaziKale 1:3