Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DÖNMEZ Hezex FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Yüreklitürk de bal. Karaoğlu is nu in balbezit. Yüreklitürk onderschept slim de pass. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ötkün is nu in balbezit. Çallı rent richting de bal. Ötkün onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ötkün de bal. Ötkün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DÖNMEZ - Hezex FK 1:0

14e minuut.
Gümüşhanelioğlu met een snelle inworp. Yüreklitürk is nu in balbezit. Yüreklitürk geeft de bal voor. Ötkün krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DÖNMEZ - Hezex FK 2:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Vahap de bal onder controle te krijgen. İsfendiyar is nu in balbezit. Vahap begaat een overtreding. Vahap krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ötkün is nu in balbezit. Çallı onderschept slim de pass. Çallı met een sublieme pass. Gümüşhanelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhanelioğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saman trapt de bal weg van het doel. Neyzen kopt de bal weg. Ötkün rent richting de bal. Ötkün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DÖNMEZ - Hezex FK 3:0

28e minuut.
Neyzen met een sublieme pass. Ötkün rent richting de bal. Ayıboğan verovert de bal door een tackle van achteren. Köylüoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köylüoğlu schiet op doel. Saman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kuzu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gönlüşen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neyzen. Gönlüşen raakt geblesseerd tijdens het duel. Temel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Neyzen passt de bal zonder na te denken. Yüreklitürk rent richting de bal. Yüreklitürk met een sublieme pass. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Üzümcüoğlu met de inworp. Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüreklitürk met een sublieme pass. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün schiet op doel. Saman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DÖNMEZ 53%, Hezex FK 47%.
FC DÖNMEZ - Hezex FK 3:0

50e minuut.
Falcı passt de bal in één keer door. Çallı geeft een lange en hoge pass. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün haalt uit met een fantastische trap. Elalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Gümüşhanelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhanelioğlu geeft een lange en hoge pass. Ayıboğan rent richting de bal. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hiçyılmaz trapt de bal weg van het doel. Neyzen rent richting de bal. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen geeft een lange en hoge pass. Hiçyılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DÖNMEZ - Hezex FK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DÖNMEZ 39%, Hezex FK 61%.
FC DÖNMEZ - Hezex FK 3:1