Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çıtır FC Kızılırmak Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay verovert de bal door een tackle van achteren. Yılmaz is nu in balbezit. Oktay verovert de bal door een tackle van achteren. Oktay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çerkez passt de bal met de wreef. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beyaz. Dalan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dalan kan niet meer verder spelen. Derelioğlu komt het veld opgelopen. Kızılateş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tunalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzer onderschept slim de pass. Üzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Beyaz speelt de bal door. Aşkın rent richting de bal. Aşkın speelt de bal door. Üzer rent richting de bal. Üzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay haalt uit met een fantastische trap. Seyitonbaşıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:0

15e minuut.
Beyaz is nu in balbezit. Beyaz geeft de bal voor. Tundur controleert de bal met de borst. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:1

17e minuut.
Yürekli met een sublieme pass. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa draait met de bal, schiet en ... Öğretmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:2

20e minuut.
Oktay rent richting de bal. Oktay passt de bal zonder na te denken. Tarkan speelt de bal door. Üzer heeft problemen om de bal te vangen. Üzer schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yılmaz is nu in balbezit. Kızılateş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yılmaz. Yılmaz krijgt een gele kaart. Yılmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tekgöz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cindoruk met een sublieme pass. Klungelig pakt Çerkez de bal. Çerkez speelt de bal door. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Günan is nu in balbezit. Günan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Üzer de bal. Oktay is nu in balbezit. Oktay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çerkez speelt de bal door. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kızılateş de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 38%, Kızılırmak Spor 62%.
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:3

53e minuut.
Tunalılar speelt de bal door. Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz passt de bal in één keer door. Çerkez is nu in balbezit. Çerkez draait met de bal, schiet en ... Öğretmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kızılateş is nu in balbezit. Çerkez begaat een overtreding. Kızılateş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derelioğlu met een snel genomen vrije trap. Üzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Beyaz is nu in balbezit. Beyaz speelt de bal door. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:4

89e minuut.
Aşkın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kızılateş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 52%, Kızılırmak Spor 48%.
Çıtır FC - Kızılırmak Spor 1:4