Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onikişubat Spor Klübü İhsaniye S.K.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Sütçü rent richting de bal. Sütçü passt de bal in één keer door. Öztopçu is nu in balbezit. Alpay rent richting de bal. Alpay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mucuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay verovert de bal door een tackle van achteren. Alpay speelt de bal door. Öztopçu is nu in balbezit. Öztopçu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sosyal met een sublieme pass. Alpay kan de bal niet met de borst controleren. Alpay passt de bal zonder na te denken. Öztopçu is nu in balbezit. Öztopçu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Onikişubat Spor Klübü - İhsaniye S.K. 0:1

27e minuut.
Duacı probeert naar een medespeler te passen. Alpay is nu in balbezit. Alpay probeert naar een medespeler te passen. Öztopçu rent richting de bal. Öztopçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onikişubat Spor Klübü - İhsaniye S.K. 0:2

32e minuut.
Doeltrap. Bir met een harde bal richting middenveld. Alpay kopt de bal weg. Kızıldemir rent richting de bal. Kızıldemir haalt uit met een fantastische trap. Eskişehirlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kandıralı heeft problemen om de bal te vangen. Morköy is nu in balbezit. Oklar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morköy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alpay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onikişubat Spor Klübü 60%, İhsaniye S.K. 40%.
Onikişubat Spor Klübü - İhsaniye S.K. 0:2

51e minuut.
Sütçü is nu in balbezit. Ağrılı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağrılı met een sublieme pass. Duacı is nu in balbezit. Duacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Morköy met een snelle inworp. Alpay rent richting de bal. Alpay speelt de bal door. Apak rent richting de bal. Apak haalt uit met een fantastische trap. Eskişehirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Apak is nu in balbezit. Apak passt de bal in één keer door. Alpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay schiet op doel. Eskişehirlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Toynak controleert de bal met de borst. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal met de wreef. Duacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Duacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Oklar rent richting de bal. Morköy onderschept slim de pass. Morköy speelt de bal door. Öztopçu rent richting de bal. Öztopçu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Van geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toynak met de inworp. Ağrılı rent richting de bal. Ağrılı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Coşkun kopt de bal weg. Inworp. Apak met de inworp. Alpay is nu in balbezit. Alpay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oklar met een sublieme pass. Toynak is nu in balbezit. Toynak met een sublieme pass. Duacı is nu in balbezit. Duacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onikişubat Spor Klübü 44%, İhsaniye S.K. 56%.
Onikişubat Spor Klübü - İhsaniye S.K. 0:2