Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uğurludağ İdman Yurdu Taraklı Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Kaçan passt de bal met de wreef. Yiğiter is nu in balbezit. Ferah begaat een overtreding. Ferah krijgt een gele kaart. Yiğiter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekindor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Üzmez passt de bal met de wreef. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci onderschept slim de pass. Gazianteplioğlu rent richting de bal. Gazianteplioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kırılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uğurludağ İdman Yurdu 51%, Taraklı Belediye Spor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uğurludağ İdman Yurdu - Taraklı Belediye Spor 0:0

58e minuut.
Turkal speelt de bal door. Özkelleci rent richting de bal. Gazianteplioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uğurludağ İdman Yurdu - Taraklı Belediye Spor 1:0

66e minuut.
Kaçan verovert de bal door een tackle van achteren. Yola is nu in balbezit. Yola speelt de bal door. Yiğiter rent richting de bal. Yiğiter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Özkelleci geeft een lange en hoge pass. Kütükçü kopt de bal weg. Tekindor heeft problemen om de bal te vangen. Gazianteplioğlu is nu in balbezit. Gazianteplioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci passt de bal zonder na te denken. Ferah rent richting de bal. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Üzmez onderschept slim de pass. Üzmez met een sublieme pass. Özkelleci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gazianteplioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazianteplioğlu schiet op doel. Kırılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uğurludağ İdman Yurdu - Taraklı Belediye Spor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uğurludağ İdman Yurdu 50%, Taraklı Belediye Spor 50%.
Uğurludağ İdman Yurdu - Taraklı Belediye Spor 2:0