Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cizrespor1907 Yahyalı Türk Gücü
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Topsuz rent richting de bal. Ezel onderschept slim de pass. Ezel geeft een hoge lob. Erzincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mergen is nu in balbezit. Bismil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen onderschept slim de pass. Mergen draait met de bal, schiet en ... Erzincan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 1:0

26e minuut.
Daar is Gökalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitlislioğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gökalp. Gökalp krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kırklarelili is nu in balbezit. Mergen is nu in balbezit. Topsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırklarelili rent richting de bal. Kırklarelili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 2:0

31e minuut.
Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükandonyadis speelt de bal door. Bitlislioğlu is nu in balbezit. Kahveci onderschept slim de pass. Kahveci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Akçakale kopt de bal weg. Elazığ rent richting de bal. Topsuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topsuz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 41%, Yahyalı Türk Gücü 59%.
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 2:0

52e minuut.
Altınmeşe passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ezel de bal onder controle te krijgen. Kuzu met een sublieme pass. Mergen is nu in balbezit. Mergen schiet op doel. Erzincan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Topsuz is nu in balbezit. Topsuz passt de bal met de wreef. Kahveci rent richting de bal. Gökalp is nu in balbezit. Gökalp schiet op doel. Tokturan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bitlislioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Küçükandonyadis is nu in balbezit. Gökalp is nu in balbezit. Gökalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 2:1

77e minuut.
Tuğalp trapt de bal weg van het doel. Bitlislioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gökalp is nu in balbezit. Gökalp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kuzu met een snelle inworp. Elazığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçakale maakt een afschuwelijke overtreding. Elazığ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuzu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 49%, Yahyalı Türk Gücü 51%.
cizrespor1907 - Yahyalı Türk Gücü 3:1