Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernebahce Sport Club Erenköy FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernebahce Sport Club 59%, Erenköy FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fernebahce Sport Club - Erenköy FC 0:0

54e minuut.
Büyükköprülü met een snelle inworp. Kavak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çeşnici. Çeşnici krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kavak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Büyükköprülü met een snel genomen vrije trap. Işık kopt de bal weg. Ersözlü rent richting de bal. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer geeft de bal voor. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Çuhadar de bal. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan passt de bal in één keer door. Kızıldemir rent richting de bal. Kızıldemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici passt de bal in één keer door. Biler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamuratoğlu rent richting de bal. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernebahce Sport Club - Erenköy FC 0:1

72e minuut.
Kızıldemir is nu in balbezit. Kızıldemir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bayraktar de bal onder controle te krijgen. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Çuhadar is nu in balbezit. Niğdelioğlu is nu in balbezit. Çuhadar onderschept slim de pass. Önür is nu in balbezit. Önür haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernebahce Sport Club - Erenköy FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernebahce Sport Club 43%, Erenköy FC 57%.
Fernebahce Sport Club - Erenköy FC 0:2