Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KadBur FK Cocksucker
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Özsoy is nu in balbezit. Özsoy geeft een lange en hoge pass. Baltacı heeft problemen om de bal te vangen. Çalışır rent richting de bal. Çalışır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tezalmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltacı rent richting de bal. Baltacı geeft een lange en hoge pass. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KadBur FK - Cocksucker 1:0

35e minuut.
Alpay verovert de bal door een tackle van achteren. Baltacı is nu in balbezit. Alpay verovert de bal door een tackle van achteren. Alpay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KadBur FK - Cocksucker 1:1

38e minuut.
Özsoy geeft de bal voor. Baltacı heeft problemen om de bal te vangen. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Alpay onderschept slim de pass. Alpay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay onderschept slim de pass. Alpay met een sublieme pass. Çalışır heeft problemen om de bal te vangen. Çalışır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bağlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağlar geeft een lange en hoge pass. Kastamonuluoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Sazak rent richting de bal. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KadBur FK 65%, Cocksucker 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KadBur FK - Cocksucker 1:1

55e minuut.
Tıpırdamaz rent richting de bal. Bağlar onderschept slim de pass. Bağlar speelt de bal door. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KadBur FK - Cocksucker 2:1

70e minuut.
Kastamonuluoğlu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tezer neemt de hoekschop. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Uztaş rent richting de bal. Tıpırdamaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft een hoge lob. Tıpırdamaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Özsoy met de inworp. Tıpırdamaz rent richting de bal. Tıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KadBur FK 44%, Cocksucker 56%.
KadBur FK - Cocksucker 2:1