Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cizrespor1907 Tavşan SK
343 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Orduluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Ezel passt de bal in één keer door. Mergen is nu in balbezit. Mergen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Tavşan SK 1:0

6e minuut.
Saçkesen met een sublieme pass. Bodur is nu in balbezit. Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe geeft de bal voor. Pamukçu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yüce rent richting de bal. Ezel rent richting de bal. Elazığ rent richting de bal. Kırklarelili is nu in balbezit. Kırklarelili passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pamukçu passt de bal in één keer door. Orduluoğlu is nu in balbezit. Orduluoğlu passt de bal in één keer door. Saçkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saçkesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Elazığ passt de bal in één keer door. Sivaslıoğlu rent richting de bal. Mergen begaat een overtreding. Mergen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Elazığ speelt de bal door. Kuzu probeert naar een medespeler te passen. Elazığ probeert naar een medespeler te passen. Ezel rent richting de bal. Ezel probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 53%, Tavşan SK 47%.
cizrespor1907 - Tavşan SK 1:0

49e minuut.
Kırklarelili rent richting de bal. Elazığ is nu in balbezit. Mergen rent richting de bal. Mergen haalt uit met een fantastische trap. Mutlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Tavşan SK 2:0

66e minuut.
Sivaslıoğlu kopt de bal weg. Pamukçu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bitlislioğlu is nu in balbezit. Orduluoğlu onderschept slim de pass. Orduluoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kuzu met de inworp. Elazığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığ speelt de bal door. Mergen is nu in balbezit. Mergen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Epözdemir heeft problemen om de bal te vangen. Kırklarelili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırklarelili speelt de bal door. Ezel is nu in balbezit. Ezel geeft een lange en hoge pass. Mutlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Elazığ is nu in balbezit. Elazığ probeert naar een medespeler te passen. Kırklarelili rent richting de bal. Mergen rent richting de bal. Mergen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 60%, Tavşan SK 40%.
cizrespor1907 - Tavşan SK 2:0