Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çıtır FC KadBur FK
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 24.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezer speelt de bal door. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş schiet op doel. Öğretmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Oktay de bal. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Kilimcioğlu passt de bal in één keer door. Sazak rent richting de bal. Sazak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aşkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tezer is nu in balbezit. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ... Öğretmen bokst de bal weg.

39e minuut.
Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay onderschept slim de pass. Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin is nu in balbezit. Mardin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kilimcioğlu rent richting de bal. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın speelt de bal door. Cindoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cindoruk draait met de bal, schiet en ... Kastamonulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 47%, KadBur FK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çıtır FC - KadBur FK 0:0

58e minuut.
Tezalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay is nu in balbezit. Oktay schiet op doel. Kastamonulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Kilimcioğlu de bal. Kızılateş rent richting de bal. Met opzet legt Kilimcioğlu zijn tegenspeler op de grond. Kilimcioğlu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Aşkın geeft de bal voor. Karacabey probeert de bal met de borst te controleren. Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay haalt uit met een fantastische trap. Mardin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kilimcioğlu is nu in balbezit. Sazak is nu in balbezit. Kilimcioğlu met een sublieme pass. Uztaş rent richting de bal. Uztaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıtır FC - KadBur FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıtır FC 45%, KadBur FK 55%.
Çıtır FC - KadBur FK 0:1