Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erenköy FC FC DÖNMEZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Neyzen rent richting de bal. Önür verovert de bal door een tackle van achteren. Önür met een sublieme pass. Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 1:0

11e minuut.
Çuhadar verovert de bal door een tackle van achteren. Çuhadar met een sublieme pass. Üzümcüoğlu is nu in balbezit. Üzümcüoğlu geeft de bal voor. Ataer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Yüreklitürk geeft de bal voor. Bayraktar is nu in balbezit. Falcı verovert de bal door een tackle van achteren. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün haalt uit met een fantastische trap. Bilgenç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 1:1

19e minuut.
Gümüşhanelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşhanelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şenel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 1:2

34e minuut.
Özgenç geeft een hoge lob. Köylüoğlu rent richting de bal. Köylüoğlu passt de bal zonder na te denken. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aydın geeft een lange en hoge pass. Özgenç probeert de bal aan de voet te houden. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu schiet op doel. Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erenköy FC 50%, FC DÖNMEZ 50%.
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 1:2

48e minuut.
Doeltrap. Hiçyılmaz trapt de bal weg van het doel. Neyzen kopt de bal weg. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün schiet op doel. Bilgenç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Yüreklitürk passt de bal zonder na te denken. Falcı is nu in balbezit. Falcı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yüreklitürk de bal onder controle te krijgen. Gümüşhanelioğlu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Karamuratoğlu rent richting de bal. Türkönde rent richting de bal. Karamuratoğlu onderschept slim de pass. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ... Özgenç probeert de bal aan de voet te houden. Hiçyılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 2:2

70e minuut.
Özarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özarslan probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar is nu in balbezit. Ötkün onderschept slim de pass. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Üzümcüoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ataer met de inworp. Önür bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erenköy FC 56%, FC DÖNMEZ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erenköy FC - FC DÖNMEZ 2:2