Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocksucker Yahyalı Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Alex zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökalp is nu in balbezit. Alpay onderschept slim de pass. Alpay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Erzincan bokst de bal weg.

8e minuut.
Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınbay onderschept slim de pass. Saygınbay met een sublieme pass. Çalışır is nu in balbezit. Çalışır draait met de bal, schiet en ... Erzincan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Alpay onderschept slim de pass. Alex is nu in balbezit. Alex met een sublieme pass. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Saygınbay passt de bal in één keer door. Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükandonyadis probeert naar een medespeler te passen. Gökalp rent richting de bal. Gökalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bakmaz kopt de bal weg. Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex passt de bal met de wreef. Çalışır rent richting de bal. Çalışır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 50%, Yahyalı Türk Gücü 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocksucker - Yahyalı Türk Gücü 0:0

74e minuut.
Bakmaz probeert de bal aan de voet te houden. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çalışır roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Çalışır kan niet meer verder spelen. Ölker komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Topsuz is nu in balbezit. Tatlıdil onderschept slim de pass. Tatlıdil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ölker de bal. Ölker schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - Yahyalı Türk Gücü 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 59%, Yahyalı Türk Gücü 41%.
Cocksucker - Yahyalı Türk Gücü 1:0