Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demir gücü Tavşan SK
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kayı rent richting de bal. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı geeft een hoge lob. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Ataer de bal. Ataer geeft een hoge lob. Kavuran controleert de bal met de borst. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Tavşan SK 1:0

11e minuut.
Yakarcaklı onderschept slim de pass. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu speelt de bal door. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehirli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce onderschept slim de pass. Yüce probeert naar een medespeler te passen. Eskişehirli rent richting de bal. Eskişehirli haalt uit met een fantastische trap. Mutlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Çörekçi met een sublieme pass. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu passt de bal met de wreef. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Tavşan SK 2:0

36e minuut.
Yakarcaklı kopt de bal weg. Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Çörekçi probeert naar een medespeler te passen. Ataer is nu in balbezit. Ataer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demir gücü 28%, Tavşan SK 72%.
Demir gücü - Tavşan SK 2:0

76e minuut.
Yüce verovert de bal door een tackle van achteren. Yüce passt de bal zonder na te denken. Güreş geeft de bal voor. Eskişehirli rent richting de bal. Eskişehirli schiet op doel. Mutlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bengüer geeft de bal voor. Inworp. Ataer met een snelle inworp. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Mutlu bokst de bal weg. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demir gücü 40%, Tavşan SK 60%.
Demir gücü - Tavşan SK 2:0