Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erenköy FC Hezex FK
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Önür rent richting de bal. Sarınç begaat een overtreding. Önür is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aydın met een snel genomen vrije trap. Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Çuhadar passt de bal met de wreef. Sarınç is nu in balbezit. Karamuratoğlu onderschept slim de pass. Önür rent richting de bal. Önür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erenköy FC - Hezex FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erenköy FC 70%, Hezex FK 30%.
Erenköy FC - Hezex FK 1:0

48e minuut.
Ataer met een sublieme pass. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür is nu in balbezit. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ardan is nu in balbezit. Ardan speelt de bal door. Elalmaz met een sublieme pass. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap. Saman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sarınç kopt de bal weg. Şenel met een sublieme pass. Çuhadar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Bilgenç bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erenköy FC - Hezex FK 1:1

68e minuut.
Önür heeft problemen om de bal te vangen. Önür draait met de bal, schiet en ... Elalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Karamuratoğlu rent richting de bal. Karamuratoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gönlüşen verovert de bal door een tackle van achteren. Karaoğlu rent richting de bal. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erenköy FC - Hezex FK 1:2

75e minuut.
Aydın rent richting de bal. Aydın speelt de bal door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür verovert de bal door een tackle van achteren. Önür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erenköy FC - Hezex FK 2:2

79e minuut.
Aydın speelt de bal door. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu passt de bal met de wreef. Önür bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Saman met een harde bal richting middenveld. Sarınç kopt de bal weg. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu passt de bal in één keer door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür verovert de bal door een tackle van achteren. Önür geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erenköy FC 56%, Hezex FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erenköy FC - Hezex FK 2:2