Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocksucker FC DÖNMEZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Yüreklitürk is nu in balbezit. Alpay onderschept slim de pass. Alpay passt de bal in één keer door. Daar is Çalışır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalışır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümcüoğlu onderschept slim de pass. Üzümcüoğlu speelt de bal door. Alpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Türkönde met een harde bal richting middenveld. Köylüoğlu kopt de bal weg. Daar is Kastamonuluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - FC DÖNMEZ 0:1

13e minuut.
Falcı heeft problemen om de bal te vangen. Falcı geeft een hoge lob. Türkönde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Neyzen passt de bal zonder na te denken. Ötkün rent richting de bal. Köylüoğlu rent richting de bal. Ötkün rent richting de bal. Ötkün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - FC DÖNMEZ 0:2

31e minuut.
Tıpırdamaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcı met de inworp. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Üzümcüoğlu met een snelle inworp. Yüreklitürk probeert naar een medespeler te passen. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tatlıdil met een sublieme pass. Daar is Üzümcüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalışır rent richting de bal. Alpay rent richting de bal. Alpay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - FC DÖNMEZ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 62%, FC DÖNMEZ 38%.
Cocksucker - FC DÖNMEZ 1:2

48e minuut.
Tatlıdil speelt de bal door. Türkönde bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır begaat een overtreding. Çalışır krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Falcı passt de bal zonder na te denken. Saygınbay met een sublieme pass. Köylüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylüoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ötkün de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay onderschept slim de pass. Alpay speelt de bal door. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cocksucker - FC DÖNMEZ 2:2

58e minuut.
Aydınlı kopt de bal weg. Alex rent richting de bal. Alex passt de bal zonder na te denken. Çalışır rent richting de bal. Çalışır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - FC DÖNMEZ 3:2

88e minuut.
Tatlıdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıdil speelt de bal door. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır haalt uit met een fantastische trap. Özgenç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 45%, FC DÖNMEZ 55%.
Cocksucker - FC DÖNMEZ 3:2