Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 15
  • Stadion: GaziKale Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1481
GaziKale Yahyalı Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Küçükandonyadis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulbilge met een snelle inworp. Yirmidokuzekim is nu in balbezit. Yirmidokuzekim geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Akköşe rent richting de bal. Gökalp rent richting de bal. Ulubey maakt een afschuwelijke overtreding. Ulubey krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Yılık met de inworp. Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim begaat een overtreding. Küçükandonyadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Küçükandonyadis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ulubey passt de bal met de wreef. Kahveci rent richting de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahveci verovert de bal door een tackle van achteren. Kahveci haalt uit met een fantastische trap. Zonguldaklıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gökalp speelt de bal door. Klungelig pakt Kahveci de bal. Kahveci passt de bal zonder na te denken. Yılık is nu in balbezit. Yılık geeft een lange en hoge pass. Zonguldaklıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çopan is nu in balbezit. Kahveci verovert de bal door een tackle van achteren. Kahveci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GaziKale - Yahyalı Türk Gücü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaziKale 50%, Yahyalı Türk Gücü 50%.
GaziKale - Yahyalı Türk Gücü 0:1

51e minuut.
Yirmidokuzekim rent richting de bal. Yirmidokuzekim passt de bal met de wreef. Alacabey is nu in balbezit. Alacabey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuğalp de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topsuz onderschept slim de pass. Topsuz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gökalp de bal. Gökalp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gümüşsu heeft problemen om de bal te vangen. Kahveci rent richting de bal. Gümüşsu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GaziKale - Yahyalı Türk Gücü 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaziKale 43%, Yahyalı Türk Gücü 57%.
GaziKale - Yahyalı Türk Gücü 0:2