Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocksucker Demir gücü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Çörekçi onderschept slim de pass. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil passt de bal zonder na te denken. Ölker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - Demir gücü 1:0

20e minuut.
Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alpay zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alpay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saygınbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınbay passt de bal zonder na te denken. Ölker is nu in balbezit. Ölker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - Demir gücü 2:0

44e minuut.
Özsoy is nu in balbezit. Yemenli onderschept slim de pass. Yemenli probeert naar een medespeler te passen. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - Demir gücü 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 41%, Demir gücü 59%.
Cocksucker - Demir gücü 2:1

54e minuut.
Saygınbay probeert de bal met de borst te controleren. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu met een sublieme pass. Daar is Eskişehirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tatlıdil geeft een hoge lob. Alex is nu in balbezit. Erdener met een sublieme pass. Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex geeft een hoge lob. Uralsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ölker is nu in balbezit. Ölker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocksucker - Demir gücü 3:1

63e minuut.
Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı geeft een hoge lob. Inworp. Özsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatlıdil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aydınlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aydınlı geeft een lange en hoge pass. Erdener is nu in balbezit. Ölker onderschept slim de pass. Ölker draait met de bal, schiet en ... Uralsoy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocksucker 27%, Demir gücü 73%.
Cocksucker - Demir gücü 3:1