Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demir gücü Cocksucker
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Çullu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ataer met een snelle inworp. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yakarcaklı probeert naar een medespeler te passen. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Cocksucker 1:0

13e minuut.
Saygınbay geeft de bal voor. Inworp. Balcıoğlu met een snelle inworp. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Çörekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpay onderschept slim de pass. Çalışır is nu in balbezit. Çalışır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demir gücü - Cocksucker 1:1

18e minuut.
Tatlıdil speelt de bal door. Alpay is nu in balbezit. Alpay passt de bal met de wreef. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Cocksucker 1:2

28e minuut.
Çullu trapt de bal weg. Çörekçi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tıpırdamaz de bal onder controle te krijgen. Eskişehirli rent richting de bal. Eskişehirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demir gücü 52%, Cocksucker 48%.
Demir gücü - Cocksucker 1:2

54e minuut.
Yakarcaklı rent richting de bal. Alpay verovert de bal door een tackle van achteren. Alpay met een sublieme pass. Çalışır rent richting de bal. Çalışır haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alex zal de hoekschop nemen. Uralsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çalışır rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Cocksucker 1:3

60e minuut.
Ataer met de inworp. Tatlıdil rent richting de bal. Osmanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmanoğlu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Çörekçi is nu in balbezit. Çalışır begaat een overtreding. Çörekçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yemenli met een snel genomen vrije trap. Çullu heeft problemen om de bal te vangen. Eskişehirli rent richting de bal. Eskişehirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Saygınbay passt de bal met de wreef. Çalışır is nu in balbezit. Met opzet legt Kayı zijn tegenspeler op de grond. Kayı krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil passt de bal in één keer door. Tıpırdamaz rent richting de bal. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Balcıoğlu passt de bal met de wreef. Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdener krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Alpay is nu in balbezit. Erdener onderschept slim de pass. Erdener met een sublieme pass. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskişehirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balcıoğlu rent richting de bal. Saygınbay verovert de bal door een tackle van achteren. Saygınbay speelt de bal door. Eskişehirli is nu in balbezit. Eskişehirli haalt uit met een fantastische trap. Kazancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demir gücü - Cocksucker 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demir gücü 47%, Cocksucker 53%.
Demir gücü - Cocksucker 2:3