Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavşan SK Fernebahce Sport Club
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bodur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce geeft een hoge lob. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavşan SK - Fernebahce Sport Club 1:0

10e minuut.
Epözdemir geeft een lange en hoge pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur probeert naar een medespeler te passen. Saçkesen rent richting de bal. Saçkesen draait met de bal, schiet en ... Türkoğul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Orduluoğlu passt de bal met de wreef. Bodur is nu in balbezit. Işık begaat een overtreding. Işık krijgt een gele kaart. Bodur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Kızıldemir onderschept slim de pass. Kızıldemir passt de bal met de wreef. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Orduluoğlu de bal. Uzan rent richting de bal. Orduluoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orduluoğlu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sivaslıoğlu geeft de bal voor. Saçkesen kopt de bal weg. Orduluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu haalt uit met een fantastische trap. Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biler de bal onder controle te krijgen. Orduluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduluoğlu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavşan SK 31%, Fernebahce Sport Club 69%.
Tavşan SK - Fernebahce Sport Club 1:0

48e minuut.
Atabey verovert de bal door een tackle van achteren. Atabey geeft een hoge lob. Kızıldemir kopt de bal weg. Korkusalan probeert de bal aan de voet te houden. Korkusalan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kavuran geeft de bal voor. Inworp. Ersözlü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkusalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkusalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan passt de bal in één keer door. Ceviz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bengüer probeert naar een medespeler te passen. Orduluoğlu is nu in balbezit. Orduluoğlu passt de bal met de wreef. Saçkesen rent richting de bal. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kızıldemir probeert de bal met de borst te controleren. Epözdemir rent richting de bal. Kızıldemir begaat een overtreding. Kızıldemir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavşan SK 46%, Fernebahce Sport Club 54%.
Tavşan SK - Fernebahce Sport Club 1:0