Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cizrespor1907 Cocksucker
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.1
hopeless Schieten weak
hopeless Passen average
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu is nu in balbezit. Mergen verovert de bal door een tackle van achteren. Mergen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cizrespor1907 - Cocksucker 1:0

10e minuut.
Tatlıdil passt de bal in één keer door. Özsoy is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Uşaklılar ... Strafschop! Özsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ölker legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cizrespor1907 - Cocksucker 1:1

17e minuut.
Mergen heeft problemen om de bal te vangen. Kastamonuluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kırklarelili met een sublieme pass. Mergen rent richting de bal. Mergen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ezel is nu in balbezit. Ölker verovert de bal door een tackle van achteren. Ölker geeft een lange en hoge pass. Aladağ rent richting de bal. Aladağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Aladağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitlislioğlu onderschept slim de pass. Aladağ verovert de bal door een tackle van achteren. Ölker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Saygınbay geeft een hoge lob. Alex is nu in balbezit. Alex geeft een hoge lob. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elazığ met een sublieme pass. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen passt de bal in één keer door. Kırklarelili is nu in balbezit. Kırklarelili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 53%, Cocksucker 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cizrespor1907 - Cocksucker 1:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahramanmaraşlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elazığ controleert de bal met de borst. Elazığ haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Çullu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kahramanmaraşlı geeft een lange en hoge pass. Kuzu speelt de bal door. Kastamonuluoğlu is nu in balbezit. Mergen onderschept slim de pass. Mergen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Altınmeşe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu probeert naar een medespeler te passen. Kırklarelili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırklarelili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cizrespor1907 42%, Cocksucker 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cizrespor1907 - Cocksucker 1:1