Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rmak08 sk KGNDNZX FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Levend verovert de bal door een tackle van achteren. Levend passt de bal in één keer door. Kütahyalıoğlu is nu in balbezit. Erçetin verovert de bal door een tackle van achteren. Erçetin draait met de bal, schiet en ... Balta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceneviz controleert de bal met de borst. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Okur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak08 sk - KGNDNZX FC 0:1

17e minuut.
Afşar onderschept slim de pass. Okur verovert de bal door een tackle van achteren. Okur passt de bal zonder na te denken. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı haalt uit met een fantastische trap. Balta bokst de bal weg.

24e minuut.
Erçetin speelt de bal door. Ormancı rent richting de bal. Ormancı passt de bal met de wreef. Okur rent richting de bal. Okur schiet op doel. Balta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ormancı rent richting de bal. Hastürk onderschept slim de pass. Hastürk probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaz neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okur rent richting de bal. Okur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak08 sk - KGNDNZX FC 0:2

28e minuut.
Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Afşar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afşar speelt de bal door. Yanal rent richting de bal. Yanal haalt uit met een fantastische trap. Sev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Afşar rent richting de bal. Afşar geeft een hoge lob. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şanlısoy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hastürk speelt de bal door. Yanal rent richting de bal. Laçin probeert naar een medespeler te passen. Yanal is nu in balbezit. Yanal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hastürk verovert de bal door een tackle van achteren. Hastürk passt de bal met de wreef. Levend heeft problemen om de bal te vangen. Ormancı verovert de bal door een tackle van achteren. Ormancı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak08 sk 59%, KGNDNZX FC 41%.
rmak08 sk - KGNDNZX FC 0:2

60e minuut.
Duvarcı geeft een lange en hoge pass. Ormancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormancı passt de bal met de wreef. Okur is nu in balbezit. Okur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rmak08 sk - KGNDNZX FC 0:3

66e minuut.
Yakarcaklı geeft een hoge lob. Yaz rent richting de bal. Yaz passt de bal met de wreef. Ormancı rent richting de bal. Ormancı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kütahyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Levend is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormancı. Ormancı krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Erçetin geeft de bal voor. Ceneviz kopt de bal weg. Okur is nu in balbezit. Okur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Göksun de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaz neemt de hoekschop. Levend heeft problemen om de bal te vangen. Okur is nu in balbezit. Okur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak08 sk 44%, KGNDNZX FC 56%.
rmak08 sk - KGNDNZX FC 0:3