Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 16
  • Stadion: Cimbommm Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1276
Cimbommm Esnafspor
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hatıra speelt de bal door. Tulun rent richting de bal. Tulun passt de bal in één keer door. Damcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gelgit geeft de bal voor. Caferoğlu is nu in balbezit. Caferoğlu met een sublieme pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimbommm - Esnafspor 1:0

10e minuut.
Uçuran rent richting de bal. Uçuran met een sublieme pass. Damcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcı draait met de bal, schiet en ... Samatyalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Damcı is nu in balbezit. Gelgit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damcı. Gelgit roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gelgit kan niet meer verder spelen. Yağcılar komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidengelmez onderschept slim de pass. Gidengelmez passt de bal zonder na te denken. Damcı rent richting de bal. Damcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu is nu in balbezit. Şahin is nu in balbezit. Caferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caferoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tekke rent richting de bal. Tekke passt de bal in één keer door. Damcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcı haalt uit met een fantastische trap. Gürşen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimbommm 55%, Esnafspor 45%.
Cimbommm - Esnafspor 1:0

47e minuut.
Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidengelmez is nu in balbezit. Gidengelmez met een sublieme pass. Damcı rent richting de bal. Damcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cimbommm - Esnafspor 1:1

75e minuut.
Yağcılar geeft een lange en hoge pass. Gürgüner kopt de bal weg. Haydaroglu heeft problemen om de bal te vangen. Işıklar verovert de bal door een tackle van achteren. Işıklar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Şahin geeft een lange en hoge pass. Tekke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Süngü zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Süngü naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimbommm 48%, Esnafspor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cimbommm - Esnafspor 1:1