Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğubayazıt F.K. Kiraz Ereğli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan geeft een hoge lob. Daar is Kınık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksaraylılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksaraylılar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bartın met een sublieme pass. Azalmaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tekiralp de bal onder controle te krijgen. Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş onderschept slim de pass. İncememet is nu in balbezit. Gökkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğubayazıt F.K. - Kiraz Ereğli 1:0

30e minuut.
Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzakatan passt de bal met de wreef. Altınapa rent richting de bal. Altınapa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tekiralp heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Azalmaz met een sublieme pass. Daar is Altınapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğubayazıt F.K. 51%, Kiraz Ereğli 49%.
Doğubayazıt F.K. - Kiraz Ereğli 1:0

54e minuut.
Uzakatan onderschept slim de pass. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Oltacı rent richting de bal. Altınapa verovert de bal door een tackle van achteren. Altınapa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Erdin heeft problemen om de bal te vangen. Erdin geeft een lange en hoge pass. Daar is Altuğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökkuş onderschept slim de pass. Gökkuş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tekiralp is nu in balbezit. Azalmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekiralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Tekiralp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gökkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğubayazıt F.K. 58%, Kiraz Ereğli 42%.
Doğubayazıt F.K. - Kiraz Ereğli 1:0