Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonya Belediye Spor Suruç Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Urtekin passt de bal met de wreef. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven met een sublieme pass. Öğünç rent richting de bal. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Özbir geeft een hoge lob. Demli kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simitçi. Simitçi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Urtekin passt de bal zonder na te denken. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven met een sublieme pass. Klungelig pakt Derman de bal. Derman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Seven probeert naar een medespeler te passen. Çeşnici rent richting de bal. Özbir is nu in balbezit. Öğünç verovert de bal door een tackle van achteren. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urtekin speelt de bal door. Pekdemir is nu in balbezit. Yaz begaat een overtreding. Yaz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Özbir verovert de bal door een tackle van achteren. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan rent richting de bal. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kanarya geeft een lange en hoge pass. Daar is Seven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derman bereikt de bal nog maar net als eerste. Derman haalt uit met een fantastische trap. Gazalcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonya Belediye Spor 38%, Suruç Spor Gücü 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tonya Belediye Spor - Suruç Spor Gücü 0:0

52e minuut.
Yaz rent richting de bal. Yaz passt de bal zonder na te denken. Korkut is nu in balbezit. Derman is nu in balbezit. Derman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Öğünç is nu in balbezit. Derman is nu in balbezit. Öğünç rent richting de bal. Öğünç schiet op doel. Gazalcı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Yaz onderschept slim de pass. Yaz geeft de bal voor. Urtekin geeft een lange en hoge pass. Daar is Öğünç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonya Belediye Spor 36%, Suruç Spor Gücü 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tonya Belediye Spor - Suruç Spor Gücü 0:0