Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batman Ereğli Demirözü A.Ş.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Şenses passt de bal zonder na te denken. Tatlışurup is nu in balbezit. Met opzet legt Bakır zijn tegenspeler op de grond. Bakır krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Göksun geeft de bal voor. Külcüoğlu kopt de bal weg. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Çağdaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tatlıparmak rent richting de bal. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu probeert naar een medespeler te passen. Samsunluoğlu is nu in balbezit. Samsunluoğlu haalt uit met een fantastische trap. Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Samsunluoğlu de bal. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu passt de bal in één keer door. Samsunluoğlu is nu in balbezit. Samsunluoğlu draait met de bal, schiet en ... Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eren trapt de bal weg van het doel. Patikçi kopt de bal weg. Samsunluoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Samsunluoğlu draait met de bal, schiet en ... Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Şenses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğrul speelt de bal door. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batman Ereğli - Demirözü A.Ş. 0:1

34e minuut.
Uşaklı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keseciler is nu in balbezit. Keseciler passt de bal in één keer door. Kale rent richting de bal. Kale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batman Ereğli 49%, Demirözü A.Ş. 51%.
Batman Ereğli - Demirözü A.Ş. 0:1

47e minuut.
Kaçar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakır kan de bal niet met de borst controleren. Bakır met een sublieme pass. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Şenses passt de bal in één keer door. Göksun probeert de bal met de borst te controleren. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler passt de bal met de wreef. Baransel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fadıloğlu rent richting de bal. Bakır verovert de bal door een tackle van achteren. Bakır speelt de bal door. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Bakır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu speelt de bal door. Samsunluoğlu rent richting de bal. Samsunluoğlu haalt uit met een fantastische trap. Eren bokst de bal weg.

82e minuut.
Göksun rent richting de bal. Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Baransel is nu in balbezit. Baransel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batman Ereğli - Demirözü A.Ş. 0:2

87e minuut.
Şenses geeft een hoge lob. Tatlıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsunluoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samsunluoğlu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bakır geeft een lange en hoge pass. Ertuğrul rent richting de bal. Ertuğrul probeert naar een medespeler te passen. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batman Ereğli - Demirözü A.Ş. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batman Ereğli 58%, Demirözü A.Ş. 42%.
Batman Ereğli - Demirözü A.Ş. 0:3