Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiraz Ereğli Refahiye Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kınık raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şeker komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuzeyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuzeyli met een snel genomen vrije trap. Devrimoğlu kopt de bal weg. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Bartın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiraz Ereğli - Refahiye Belediye Spor 0:1

10e minuut.
Hakkarili rent richting de bal. Altınapa verovert de bal door een tackle van achteren. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa is nu in balbezit. Altınapa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Söylemez rent richting de bal. Altınapa verovert de bal door een tackle van achteren. Altınapa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiraz Ereğli - Refahiye Belediye Spor 1:1

14e minuut.
Kuzeyli met de inworp. Tekindor rent richting de bal. Tekindor probeert naar een medespeler te passen. Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Devrimoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Altınapa verovert de bal door een tackle van achteren. Hakkarili is nu in balbezit. Altınapa verovert de bal door een tackle van achteren. Altınapa draait met de bal, schiet en ... Taşkınalper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Söylemez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeker met de inworp. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiraz Ereğli 24%, Refahiye Belediye Spor 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiraz Ereğli - Refahiye Belediye Spor 1:1

47e minuut.
Can geeft een hoge lob. Inworp. Satkınç met de inworp. Devrimoğlu rent richting de bal. Devrimoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
İlkerol rent richting de bal. İlkerol geeft een lange en hoge pass. Halkalı rent richting de bal. Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dizdeşen onderschept slim de pass. Dizdeşen geeft een lange en hoge pass. Şeker is nu in balbezit. Satkınç verovert de bal door een tackle van achteren. Satkınç geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kuzeyli probeert naar een medespeler te passen. Satkınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Can probeert naar een medespeler te passen. Şeker is nu in balbezit. Şeker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tekindor kopt de bal weg. Daar is Hakkarili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Altınapa rent richting de bal. Altınapa draait met de bal, schiet en ... Yücetürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Azalmaz met een sublieme pass. Şeker heeft problemen om de bal te vangen. Altınapa is nu in balbezit. Şeker is nu in balbezit. Şeker schiet op doel. Yücetürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiraz Ereğli 50%, Refahiye Belediye Spor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiraz Ereğli - Refahiye Belediye Spor 1:1