Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
güçlerbirliği Tonya Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Derman verovert de bal door een tackle van achteren. Derman probeert naar een medespeler te passen. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç schiet op doel. Özügenç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 0:1

6e minuut.
Gökoğlan rent richting de bal. Urtekin onderschept slim de pass. Urtekin probeert naar een medespeler te passen. Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Dümbüllü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Simitçi speelt de bal door. Atıcı rent richting de bal. Atıcı speelt de bal door. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Pekdemir met een snelle inworp. Kızılgüneş rent richting de bal. Derman onderschept slim de pass. Derman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan rent richting de bal. Dümbüllü onderschept slim de pass. Dümbüllü schiet op doel. Kalkavan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 1:1

30e minuut.
Tanrıkulu is nu in balbezit. Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir passt de bal met de wreef. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pekdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılgüneş rent richting de bal. Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Daar is Öğünç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güçlerbirliği 60%, Tonya Belediye Spor 40%.
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 1:2

47e minuut.
Pekdemir controleert de bal met de borst. Pekdemir speelt de bal door. Daar is Özügenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğünç rent richting de bal. Öğünç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Atıcı speelt de bal door. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven passt de bal in één keer door. Daar is Öğünç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğünç schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 1:3

55e minuut.
Kızılgüneş passt de bal in één keer door. Atıcı is nu in balbezit. Atıcı geeft de bal voor. Akköprü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özügenç de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kızılgüneş kopt de bal weg. Ardahanlıoğlu rent richting de bal. Simitçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simitçi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pekdemir met een sublieme pass. Öğünç is nu in balbezit. Tanrıkulu speelt de bal door. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğünç haalt uit met een fantastische trap. Tozkoparan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 1:4

82e minuut.
Kandıralı geeft een hoge lob. Gökoğlan speelt de bal door. Dümbüllü is nu in balbezit. Dümbüllü haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kandıralı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 2:4

88e minuut.
Ateşoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ardahanlıoğlu de bal. Ardahanlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Dümbüllü schiet op doel. Kalkavan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 3:4

89e minuut.
Daar is Öğünç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardahanlıoğlu is nu in balbezit. Öğünç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlıoğlu onderschept slim de pass. Ardahanlıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güçlerbirliği 61%, Tonya Belediye Spor 39%.
güçlerbirliği - Tonya Belediye Spor 3:4