Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş17 ZEUSsPOR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Bıçkın verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçkın geeft een hoge lob. Merdivenci kan de bal niet met de borst controleren. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 0:1

13e minuut.
Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtar met de inworp. Sarıoğlu geeft een hoge lob. Işık bokst de bal weg. Yakut is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 0:2

15e minuut.
Volkansoy is nu in balbezit. Sakaryalıoğlu is nu in balbezit. Sakaryalıoğlu passt de bal met de wreef. Özbir heeft problemen om de bal te vangen. Özbir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ata rent richting de bal. Sarıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Diyarbakır is nu in balbezit. Sarıoğlu onderschept slim de pass. Sarıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Akkaya rent richting de bal. Bıçkın is nu in balbezit. Özbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkaya rent richting de bal. Akkaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 1:2

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özgür neemt de hoekschop. Yakut rent richting de bal. Dindar is nu in balbezit. Yakut onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 1:3

36e minuut.
Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Dümbüllü geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karatoprak met de inworp. Özbir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ökkeşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Özbir rent richting de bal. Özbir passt de bal zonder na te denken. Akkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkaya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bıçkın is nu in balbezit. Özbir onderschept slim de pass. Özbir probeert naar een medespeler te passen. Akkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş17 42%, ZEUSsPOR 58%.
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 1:3

71e minuut.
Diyarbakır probeert naar een medespeler te passen. Akkaya probeert naar een medespeler te passen. Özbir is nu in balbezit. Özbir draait met de bal, schiet en ... Bayburtluoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 2:3

73e minuut.
Türkyiğit speelt de bal door. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Sarıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlu schiet op doel. Işık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Diyarbakır geeft een lange en hoge pass. Akasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkaya onderschept slim de pass. Akkaya haalt uit met een fantastische trap. Bayburtluoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş17 57%, ZEUSsPOR 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş17 - ZEUSsPOR 3:3