Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 18
  • Stadion: MiB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1673
MiB Kızıl FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Ustael is nu in balbezit. Ustael passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Türkönde de bal. Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gülenay is nu in balbezit. Türkönde rent richting de bal. Türkönde passt de bal in één keer door. Ustael rent richting de bal. Ustael draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aşık verovert de bal door een tackle van achteren. Aşık passt de bal zonder na te denken. Felekoğlu is nu in balbezit. Ödemiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiB 56%, Kızıl FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiB - Kızıl FC 0:0

51e minuut.
Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Aşık bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşık probeert naar een medespeler te passen. İzalmaz is nu in balbezit. İzalmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sermetoğlu met een sublieme pass. Önür speelt de bal door. İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz haalt uit met een fantastische trap. Ankaralıoğlu kopt de bal weg. Sakaryalı bokst de bal weg.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Gözüaçık de bal onder controle te krijgen. Gülenay is nu in balbezit. Türkönde begaat een overtreding. Türkönde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiB 55%, Kızıl FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiB - Kızıl FC 0:0