Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFKsefaköyspor Siverek Belediye Spor
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Antalyalılar kopt de bal weg. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin onderschept slim de pass. Antalyalılar onderschept slim de pass. Antalyalılar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFKsefaköyspor - Siverek Belediye Spor 0:1

15e minuut.
Antalyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu is nu in balbezit. Antalyalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Antalyalılar schiet op doel. Göçebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SFKsefaköyspor - Siverek Belediye Spor 0:2

17e minuut.
Kasım probeert naar een medespeler te passen. Bercan is nu in balbezit. Eğilmez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eğilmez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Alacakaya onderschept slim de pass. Alacakaya geeft een hoge lob. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalyalılar rent richting de bal. Antalyalılar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Göçebe met een harde bal richting middenveld. Orhun kan de bal niet met de borst controleren. Antalyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antalyalılar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tekdüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bercan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFKsefaköyspor 53%, Siverek Belediye Spor 47%.
SFKsefaköyspor - Siverek Belediye Spor 0:2

58e minuut.
Hassa met een snelle inworp. Kasım rent richting de bal. Kasım passt de bal zonder na te denken. Serengil bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gümüşsöz geeft een hoge lob. Inworp. Bolulu met de inworp. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Eldevar met de inworp. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Eğilmez probeert naar een medespeler te passen. Fay is nu in balbezit. Fay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gümüşsöz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolulu met een snelle inworp. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFKsefaköyspor 43%, Siverek Belediye Spor 57%.
SFKsefaköyspor - Siverek Belediye Spor 0:2